![]() |
![]() |
twist |
![]() ![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 10-August 05 ![]() |
Ludzu palidziet man es neka nevaru dabut lineage 2 es mekleju dc++ atrodu bet atrums loti mazins ;] pasakiet man lat web lapu kur var noka4at Lineage 2 prieksh Reality varat www.vectra.lv neteikt vina kamer nejiet liels paldies
![]() |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE Nūja, nesen. UO ir viena no pirmajām MMORPG. Bezmaz gadi 10 būs... Es biju domājis, nesen pēc UO izlaišanas. Jā, tas gan bija pirms pāris gadiem.Tomēr apšaubu, ka jaunajos MMORPG'os ir kas klaji revolucionārs vai tik būtiski mainījies, lai būtu spēlēšanas vērts. Būtība paliek tā pati, tikai poligonu skaits un sheideru versijas iet uz augšu. ![]() Tomēr atzīstu MMORPG'u potenciālu. No programmēšanas viedokļa uztaisīt lag-free un sabalancētu MMORPG ir sarežģīti. Un kur nu vēl vienam cilvēkam ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(bypass @ Aug 11 2005, 15:41) QUOTE Nūja, nesen. UO ir viena no pirmajām MMORPG. Bezmaz gadi 10 būs... Es biju domājis, nesen pēc UO izlaišanas. Jā, tas gan bija pirms pāris gadiem.Tomēr apšaubu, ka jaunajos MMORPG'os ir kas klaji revolucionārs vai tik būtiski mainījies, lai būtu spēlēšanas vērts. Būtība paliek tā pati, tikai poligonu skaits un sheideru versijas iet uz augšu. ![]() Tomēr atzīstu MMORPG'u potenciālu. No programmēšanas viedokļa uztaisīt lag-free un sabalancētu MMORPG ir sarežģīti. Un kur nu vēl vienam cilvēkam ![]() Un kāda nauda tur griežas!!! Uzkačāti čari un ūberi itemi ebay tiek tirgoti par nebūt ne virtuālu naudu!!! ![]() Tauta ir maksājusi līdz pat 10000$ par čaru ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:31 |