![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
taatd... principaa man vajag visu juusu aktiivo anime projekta daliibnieku paliidziiba.
radusies ir tejuvai grandioza ideja kuru buutu greeks neizmeegjinaat. pirmaam kaartaam man vajag lai piesakaas PILNIIGI visi kas var kaut ko anime projekta labad izdariit un lai nosauc PILNIIGI visu kas ir vinju speekos, bo papiira grieshanas liidz elljas ziimeejumiem. UN man vajadzeetu zinaat vai kaadam ir kaadi noteikti "gali" kaut kur letinju animeetaaju sabiedriibaa. plus visam dereetu kaadi 1337 cilveeki kas vareetu warezot vajadziigaas lietas. Ljoti gaidu atsauksmes, atbildes utt. |
![]() ![]() |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
Kā es varu palīdzēt
1.es izstaroju lielo pozītīvo enerģiju (pēdējā laikā nav kur likt, latvenergo vairs neņem). Tā kā es varu zīmētājus uzmundrināt. 2. Man ir idejas. Gan izpildāmas, gan nereālas. Bet galvenais, ka ir. 3. Es māku zīmēt. Cilvēkus vēl nē, bet man sanāk (diezgan labi) fons (mežš, māja, skapis, veikals, debesis, ūtētē.) 4. Es māku rīkoties ar šķērēm. Ne jau visi tā māk. Kad es griežu, tad visi zaļi aiz skaudības paliek. Baigi labi es māku griezt. Esmu specializējies uz papīra griešanu, bet varu arī kartonu. 5. Es māku kritizēt. 6. Kautko no tā visa jēdzu. bet jau es jau neteicu, ka palīdzēšu..... Nu labi labi. . Var jau, tikai es neredzu, ka kautkas bīdītos. Kautkas ir jādara! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3 August 2025 - 02:19 |