![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
taatd... principaa man vajag visu juusu aktiivo anime projekta daliibnieku paliidziiba.
radusies ir tejuvai grandioza ideja kuru buutu greeks neizmeegjinaat. pirmaam kaartaam man vajag lai piesakaas PILNIIGI visi kas var kaut ko anime projekta labad izdariit un lai nosauc PILNIIGI visu kas ir vinju speekos, bo papiira grieshanas liidz elljas ziimeejumiem. UN man vajadzeetu zinaat vai kaadam ir kaadi noteikti "gali" kaut kur letinju animeetaaju sabiedriibaa. plus visam dereetu kaadi 1337 cilveeki kas vareetu warezot vajadziigaas lietas. Ljoti gaidu atsauksmes, atbildes utt. |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es nezinu, kursh te ir to ziimeeshanas projektu vadiitaajs, bet tam taa kaa buutu pienaakums aktiivi vadiit ziimeeshanas darbu. Vareetu saakt ar visu darbu uzskaitiishanu, kuri noteikti buus jaaveic, lai cilveeki zin, uz ko pieteikties. Pie tam, dereetu taa kaa uztureet kaut kaadu sarakstu ar darbiem, kurus cilveeki jau ir pieteikushies veikt. Liidz shim nekas tamliidziigs (un aciimredzami nepiecieshams, lai kaut kas tiktu arii leenaam saakts) nav redzams. Kur ir? Pag, xikes te nebija Anime Projekta vadiitaajs? Un ko tad noleema taisiit iisti man nav skaidrs. Nekas nav skaidrs. Vai ta nevar uztaisiit kaadu kopsavilkumu? Tipa, ir jau it kaa topiks "Animes filmas projekta kopsavilkums", bet tajaa nav nekaads kopsavilkums. Tur pirmajaa postaa ir kaut kaads sizheta kopsavilkums, tas arii viss. Kopsavilkuma piemeers redzams sheit: http://s3.invisionfree.com/Kid_Radd_Forum/...p?showtopic=335 Diemzheel, tas kidradd projekts iisti uz priekshu neiet... Bet kopsavilkums ir labs. Garsh, bet pasaka visu. Iesaku anime projekta vadiitaajam taisiit pinned topiku "Kopsavilkums" vai kaut ko taadu, kur pirmajaa postaa vienmeer ir pashreizeejais statuss "up to date" (visjaunaakie dati!). Turpat buutu jaabuut arii kaut kaadam izmainju noraadiitaajam, lai cilveeki zinaatu, kas tika izmainiits un kad. Vienkaarshs piemeers:
Projekta vadiiba: Galvenais: Jaanis. Atbildiigais par kritiku: Shinchan. (jaanoskaidro(!!!): Kaada jeega no atbildiigaa par kritiku) /01.01.2002/ Projekta statuss: Sizhets (taisa: Jaanis): Ir. /30.01.2003/ Atsleegas kadri (vajag: Sizhets) (taisa: Jaanis, Peeteris): Ir. /30.04.2003/ Starpkadri (vajag: Atsleegas kadri) (taisa: Maija, Andis, Jurchix): Nav. Tiek veidoti. (53/356) /05.01.2004/ Anime [monteeshana] (vajag: Starpkadri) (taisa: ---!!!!): Nav. Netop, jo nav starpkadri. /01.01.2002/ Kritizeeshana: (vajag: Anime) (taisa: Jaanis, Peeteris, Ilze, Andis, Maija, Jurchix, aivv, edg, Shinobi-s, Shinchan, Kikumi, Yume, Church): Nav. Nenotiek, jo nav anime samonteeta. /01.01.2002/ Papildus darbus var dariit (ja vajadzees): Griezt papiiru - Jurchix. Virpot alus kausus - aivvv. /01.01.2005/ Veiktaas izmainjas: /01.01.2005/ aivvv piesakaas virpot alus kausus. /05.01.2004/ Starpkadri gatavi: 53/356. Turpinaam taisiit (Maija). .... No shii kopsavilkuma uzreiz redzams, ka kaut kas nav kaartiibaa ar starpkadru taisiishanu. Un uzreiz redzams, ka par to jaasit Maija, Andis un Jurchix. Nav jau jaabuut nekam ljoti sarezhgjiitam. Man jau nepatiik jaukties sveshaas dariishanaas, bet kremt taksh, ka nevar saprast, cik taalu tas anime projekts ir... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3 August 2025 - 02:22 |