![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
taatd... principaa man vajag visu juusu aktiivo anime projekta daliibnieku paliidziiba.
radusies ir tejuvai grandioza ideja kuru buutu greeks neizmeegjinaat. pirmaam kaartaam man vajag lai piesakaas PILNIIGI visi kas var kaut ko anime projekta labad izdariit un lai nosauc PILNIIGI visu kas ir vinju speekos, bo papiira grieshanas liidz elljas ziimeejumiem. UN man vajadzeetu zinaat vai kaadam ir kaadi noteikti "gali" kaut kur letinju animeetaaju sabiedriibaa. plus visam dereetu kaadi 1337 cilveeki kas vareetu warezot vajadziigaas lietas. Ljoti gaidu atsauksmes, atbildes utt. |
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nezinu teikt iisti preciizi, bet man vienkaarshi taada sajuuta, ka ir izveidojushaas divas frontes.
Ne jau taapeec, ka buutu kaut kaadas sacensiibas vai kas taads, nez.. vienkaarshi kaut kad senaak tika izvirziits priekshlikums par story, kuram lielaakaa dala no kaut ko dariit gribeetaajiem piekrita (par meiteni, kura kluudas vai kaut kaadu citu nejaushu iemeslu deel nonaak Lativjaa).. Tad riteeja laiks, entuziasti kaut ko pat leeniitem dariija, viss, it kaa, bish noklusa liidz sho lietu pamaniija Tadors, kas ar iedvesmojoshiem saukliem lika atkal sarosiities tautai.. ![]() Barojiet to puuci ar radioaktiiviem atkritumiem, gan aste ar uzziedees.. Briinumi veel notiek ![]() -- PS Ah.. un kas man veel nedaudz tracina,ikreiz, kad es atveru sho topicu.. Kaigan.. Tas nebija anime FAN-klubs? Kaads tur sakars ar anime projektu? Es ar visaam 4 par Crystal Cat Studios Pagaidaam jau veel pilniigi nesvariiga nianse, bet tomeer.. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3 August 2025 - 02:20 |