![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Taa kaa mani vairaak interesee j-music nekaa anime, tad man liekas, ka es ssinii topikaa dziivoshu XDDDDDD
Bet anyways, te ir kaads, kas klausaas J-rock/Visual Kei veteraanus Malice Mizer? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Man iisteniibaa ir zeel ka Malice Mizer izjuka. Moi Dix Mois vairs nav tas. Gan Gacktam gan Klaham bija savs savaads sharms, Jukam taa vairs nav... Es tik nesaprotu to lietu, kaapeec Malice Mizer (lielaakaa dalja) fani tik ljoti ieniist Gackt, nu jaa vinjsh aizgaaja, bet pateicoties Gacktam Malice Mizer kljuva slaveni + veel Gackt saka, ka Malice Mizer esot luugushi vinjam aiziet... Tad kaada tur var buut runa par nepatiku... >.<
~BN~ -------------------- ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Aug 20 2005, 10:27) Man iisteniibaa ir zeel ka Malice Mizer izjuka. Moi Dix Mois vairs nav tas. Gan Gacktam gan Klaham bija savs savaads sharms, Jukam taa vairs nav... Es tik nesaprotu to lietu, kaapeec Malice Mizer (lielaakaa dalja) fani tik ljoti ieniist Gackt, nu jaa vinjsh aizgaaja, bet pateicoties Gacktam Malice Mizer kljuva slaveni + veel Gackt saka, ka Malice Mizer esot luugushi vinjam aiziet... Tad kaada tur var buut runa par nepatiku... >.< ~BN~ hmm.. jaa, es dzirdeeju, ka MM izjuka Mana un Gackt nesaskanju deelj... Tieshaam zheel... likaaas, ka visi kopaa (arii tad kad veel bija Kami) taa bija ideaalaa grupa. Tas bija vnk perfekti, katrs zinaaja kas un kaa jaadara... man liekas, ka visu sho idilli izjauca Kami naave (lai vinjam vieglas smiltis) ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:46 |