![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
![]() ![]() man noskatoties sho filmu naca atmina manas bezrupigas bernibas dienas... laikam tapec ka tas bija mans 1 anime ko es noskatijos... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Soleil Elfy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-September 05 ![]() |
Grūti atcerēties kura tieši bija mana pirmā anime - laikam jau Sailor Moon, bet vienlaikus es arī skatijos Candy Candy, un arī Cat's Eye!!! Kad noskatijos Sailor Moon nobeiguma sēriju esmu raudājusi, bet dažreiz vienkārši skatoties Sailor Moon uznāca raudiens jo šī anime bija tiešām ļoti romantiska
![]() ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(Soleil Elfy @ Sep 25 2005, 14:04) luk ko es uzskatu par istu Otaku... es tevi ta saprotu, jo Sailor Moon pedeja serija raudaju ka 3 udenskritumi... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:07 |