![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
![]() ![]() man noskatoties sho filmu naca atmina manas bezrupigas bernibas dienas... laikam tapec ka tas bija mans 1 anime ko es noskatijos... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
oi skatiijos visu shito anime saraxtu un atcereejos ka daudzas esmu no taam redzeejusi.... biju jau pilniigi aizmirsusi par taadu ultramenu, candy, annu no zaljajiem jumtiem un motopeleem..... atminjas atminjas... nu u8n tad veel protams sailormoon veel tagad atceros kaada bija shkrobe kad lielaakajai daljai no shiim animeem neredzeeju beigas.
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:41 |