![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Ok lai beigtos probleemas sadabuusim kopaa visus telefona nummurus.
Mans (kaa jau kaadu tresho reizi rakstu) ir 9432889 |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
nu kas tas ir par SPAMU!! tipa izlasot "luudzu nepiikstinaat" pirmaa doma bija pazvaniit. taa kiaa man veiksmiigi ir blokjeeti ienaakoshie zvani un ir mainiijies numurs (un driizumaa mainiisies atkal) varbuut pat neuzkostsu kas tas bija, a te man pazinjo ka telefons ir izsleegts vai atrodas aarpus zonas. es esmu galiigi sagrauts un pilniibaa sashutis. nu kaa taa var?
un ja kaads nezina, man sim karte nomira, bet sazvaniit mani pa tekosho numuru taapat nevar. kad mainiisies, tad tie, ko es uzskatiishu par cieniigiem guus to godu uzzinaat manu jauno sazvaniishanas ciparu virkni. -------------------- Because i can!
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(ETM @ Oct 2 2005, 17:53) un ja kaads nezina, man sim karte nomira, bet sazvaniit mani pa tekosho numuru taapat nevar. kad mainiisies, tad tie, ko es uzskatiishu par cieniigiem guus to godu uzzinaat manu jauno sazvaniishanas ciparu virkni. hrm? vai ta lmt / blatcomi vairs nepiedaavaa iegaadaaties simkarti ar numuru taadu pashu kaa vecajai? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:13 |