![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Un tā, šis ir izšķirošais balsojums cīņā par Tigra2(tigrani) cepto iespējams akmenscieto kūku!!!!!!!!!
un arī par par labākā Avatara titulu... 1.Red foxy- ![]() 2.edg- ![]() 3.kikyou- ![]() 4.Naktspuķīte- ![]() 5.-kai- ![]() 6.Lastguru- ![]() 7.Mimi- ![]() 8.Yume- ![]() 9.Missy- ![]() sory ka nesanāca kustīgi, tapēc pirms balsojiet lūdzu apskatiet Misy, Yumes un MIMI avatarus kādi tie izskatās dabā -------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Joprojām atbalsts edg puksītim, vienīgi, pats traktors varēja būt mazāks un baltais fons lielāks. Man mācīja, ka mākslas darbus vajag skatīt no attāluma.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Oct 25 2005, 10:05) Joprojām atbalsts edg puksītim, vienīgi, pats traktors varēja būt mazāks un baltais fons lielāks. Man mācīja, ka mākslas darbus vajag skatīt no attāluma. Traktors nav taada maaksla, kuraa buutu jaaveertee forma un harmonija. Traktors tev uzbruuk ar savu masiivo apjomu un kantaino dabu! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 07:30 |