![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu, diskuteejot par valsts iekaartaam un tamliidziigi, last guru izteicaas, ka vinjsh labraat paveestiishot par saviem uzskatiem sakaraa ar izgliitiibas siteemu. Nu, kas tad ir jaamaina pashreizeejaa izgliitiibas sisteemaa? Pasludinu diskusiju par atklaatu.
![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Neko jaunu Mr. Welsh nav pateicis. Sen zināmas lietas, kas raksturīgas mūsu izglītības sistēmai un kā izrādās arī "pūstošajiem kapitālistiem".
It kā lielai daļai varu piekrist, tikai nekur nemanīja paša Velša ieguldījumu pilnvērtīgā meitas izglītošanā. Mums ļoti patīk pārnest visu atbildību uz skolotājiem, skolu, un izglītība sistēmu kopumā, bet kur paliek vecāku pienākumi un atbildība pret savu bērnu? Vai tikai skolā bērnam ir jāiemāca "independent thinking"? ]Parāk šaurs un vienkāršots skatījums. Ja arī skolās tiktu realizētas šādas apmācības programmas, tad vismaz Latvijā bērniem pēc tam rastos grūtības, jo sabiedrība kopumā pašlaik nefunkcionē pēc šādiem principiem. Ne jau tikai bērni jāaudzina un jāizglīto, bet arī to vecāki. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:56 |