![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu, diskuteejot par valsts iekaartaam un tamliidziigi, last guru izteicaas, ka vinjsh labraat paveestiishot par saviem uzskatiem sakaraa ar izgliitiibas siteemu. Nu, kas tad ir jaamaina pashreizeejaa izgliitiibas sisteemaa? Pasludinu diskusiju par atklaatu.
![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Niks @ Oct 30 2005, 19:13) QUOTE(+Chibi+ @ Oct 30 2005, 16:57) Ok, ja tā nav tasinība, tad vainojiet manu vācu valodas skolotāju, kas man rādīja vācu izglītības sistēmu. Man vācenē stāstīja to pašu, turklāt tas pats bija mācību grāmatās, kuras bija sastādītas Vācijā, tāpēc tai jābūt patiesībai. Ka tik mēs neesam mācījušies no vienas un tās pašas grāmatas.. < /off topic> Ziniet, kas mums ir dīvaini? Mums ir maz home schooling. ASV tas ir nenromāli populāri, bet pie mums home schooling uzreiz automātiski nozīmē, ka tu esi kaut kāds idiņš..Mans brālis bija uz daļējāš mājas apmācības, un pret viņu izturējās, kā pret disabled.. Oh come on, viņš vienkārši ir hyoeractive.. Bet klases attiexme bija brismīga. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:04 |