![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu, diskuteejot par valsts iekaartaam un tamliidziigi, last guru izteicaas, ka vinjsh labraat paveestiishot par saviem uzskatiem sakaraa ar izgliitiibas siteemu. Nu, kas tad ir jaamaina pashreizeejaa izgliitiibas sisteemaa? Pasludinu diskusiju par atklaatu.
![]() |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Izklausās labi, varbūt vajadzētu kādreiz nodibināt skolu, un sacensības nav nemaz tik slikta ideja, sacensības rada vēlmi uzvarēt, un ja vienreiz uzvarēs viens, tad citreiz uzvarēs kāds cits. Es labprāt izstrādātu literatūras un latviešu valodas mācību programmu. Lasīt sāku ļoti agri. Un lai gan negāju nekādā bērnudārzā visu apjēdzu daudz ātrāk kā vairums to kas gāja. Bērnudārzs ir tāds, ka sabojā bērnus, piemēram, mana mazā māsiņa kura gāja vēl tagad ir bišķi atsvešināta un negribas tekt arī nedaudz dīvaina. Es pati jau arī neesmu nekāda superperfektā, bet bērnudārzs bērnus sabojā! Vismaz mūsdienās. Cik es esmu runājusi ar bērniem no manas māsas klases, tie bērnudārznieki visi tādi jocīgi, es varētu pastāstīt vairāk, bet negribas rakstīt 20 metrus garu tekstu. jo sistībā ar šo tēmu varu pateikt ļoti daudz.
-------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:58 |