![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu, diskuteejot par valsts iekaartaam un tamliidziigi, last guru izteicaas, ka vinjsh labraat paveestiishot par saviem uzskatiem sakaraa ar izgliitiibas siteemu. Nu, kas tad ir jaamaina pashreizeejaa izgliitiibas sisteemaa? Pasludinu diskusiju par atklaatu.
![]() |
![]() ![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
uhh ka man patik izteikties =)
Taa labi runajot par Japanu "Ko man pateicu Host Brother" 1. aprili ir svinigas skolas atklasana, visi satiekas utt. Tur atskiriba no Latvijas ir jokaini, vini izvelas sev pasiem savas stundas, ja un tie club aktivitates... Japana skola piem. piesaista ar kluba aktivitatem cilvekiem iet uz skolu ar domu, ka buss jautri, vieniga problema vini ir baigi patriotiski "uzmani sevi, ka pa muti neatrauj no kada," ta vins ari pateica =( Nu ja skola viniem beidzas ap 10 Juliju, tad viniem iet Vasaras festivals, un velak Ekskursijas uz 3 vai 4 dienam, atskiriba cik skola var atlauties braucienam teret naudas... Nu ja tad iet Vasaras brivlaiks, bet tik un ta lielaka dala taja brivlaika macas, var teikt ka viniem tads ka brivlaiks nav, jo visi censas tikt pec 12. klases laba augskola, ja un tad 28. Augusta sakas viniem tas otrs semestris(ta es ar isti nesapratu vai Japan ir 2 vai 3 semestri...). Nu vo runajot vispar par sito visu(Japana piem.), skolas megina berniem(nu nezinu ka saukt cilvekus kuri macas 11-12 klasei), piesaistit ar visu jautribu, skolotaji tagad tur biezak ir izveleti Europiesi un no Amerikas, jo vini visu pasniedz ar jautribu, za to Japani ne, vini to pasniedz ka Armija, visiem piecelties sevi nosaukt, apsesties un tad sak runat 1,5h par Japanu Vesturi utt. Nu ja es tagad aizgaju uz 8 menesiem pamacities uz Pavariem(jo gribejas apskatities kas intrasats ir pavaros, pirms brauksanas prom uz Japanu he he =)) Ka teica Maca vecas Tantinas kuram ir pari 50 gadiem(lielaka dala) ar LIELIEM kompleksiem, un katru stundu izgruz savas dusmas uz skoleniem... Skolotaji sudzas visu laiku, "kapec skoleni tik skali, kapec viniem nav respects pret mani utt." Nu ja gribu redzet ja visas stundas brecc mums par ne par ko, un grib respektu ehh murgs! =( UN runajot par Pavariem, ja - Pirma Palidziba,Kulinarija,Precu zinibas(tie vel var pieskaitit pie Pavariem), bet nu ja vel Maca Fiziku, Kimiju, Geografiju, Matematiku, tad vienkarsi kam Pavaram tas ir vajadzigs ??? Ne nu labi ar matematiku IQ attisti tas vel ir piedodams, bet nu Fiziku un Kimiju tas ir vispar murgs... aaa un ja ko man draugs no Aglijas teica, vins aizbrauca macities anglija uz Koledzu(vidusskola), vinam vispar 2 gadi ir jamacas( taa vel prezttiza skola skaitas), un ir tikai 4 prieksemi(svarigakie), un viss, nav nekada ehmm negribu lamaties, Kimija, Fizika, kam vispar dzive nav noderiga, ne nu tiem kam interese time jau noderiga, prieks tam ir dota galva, lai pats atrastu un iemacities svarigako, vel iet uz privatstundam... Bet man izbrina ka skolotaji nav sapratusi vienu "mazinu" teikuminu: Ka jus skolotaj izturesities pret mums, ta mes pret jums izturesimies... =) es nezinu vai kaut ko jaunu pastastiju, bet nu izsteicos ko domaju he he =D -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:12 |