![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu, diskuteejot par valsts iekaartaam un tamliidziigi, last guru izteicaas, ka vinjsh labraat paveestiishot par saviem uzskatiem sakaraa ar izgliitiibas siteemu. Nu, kas tad ir jaamaina pashreizeejaa izgliitiibas sisteemaa? Pasludinu diskusiju par atklaatu.
![]() |
![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
ja tu pagriez to taadaa veidaa, tad man jaasaka dias lietas:
QUOTE mūsu likumi un sabiedriskās normas ir absurdas un striktas, visi to zin un pie tā ir pieraduši. Šāda "nepareiza" sabiedrības uzbūve piespiež visus cilvēkus attīstoties pārkāpt sabidriski piņemtās uzvedības robežas. it iipashi tas bija populaari padomju savieniibaa. faktiski, padomju savieniiba ar visiem saviem paradoksiem un debiilismiem ir izaudzinaajusi daudzus taadus indiviidus, kuri citur pasaulee tiktu uzskatiiti par gjeenijuem (tas varbuut it iipashi attiecas uz radioelektronikas amatieriem). vispaar padomju cilveeks ir gjeenijs sadziives lietaas... man slinkums atcereeties piemeerus, bet domaaju taa nav nekaada origjinaala "mana" ideja. QUOTE Jebkurā izolētā gadijumā Skolotājs nodetektētu novirzi ārpus normas un "koriģētu" to ar profesionālajām apmācības metodēm izaudzejot "normālu" bernu. un kur es teicu ka taa ir jaabuut? ir jaaatbalsta individualitaate, un nav jaakorigjee ka cilveeks aug "nenormaals" -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(lastguru @ Nov 1 2005, 00:18) QUOTE Jebkurā izolētā gadijumā Skolotājs nodetektētu novirzi ārpus normas un "koriģētu" to ar profesionālajām apmācības metodēm izaudzejot "normālu" bernu. un kur es teicu ka taa ir jaabuut? ir jaaatbalsta individualitaate, un nav jaakorigjee ka cilveeks aug "nenormaals" Tas arī nav pareizi - ja skolotājs redz, ka viņa skolēnam ir slepkavnieciskas tendences, vai tiešām viņam tāda novirze no normas ir jāatbalsta? Protams, ka jebkurā garījumā tiktu definēta norma un tie virzienu, kur novirzes ir pieļaujamas un cik ļoti. Tomēr jebkura gadījumā šī sistēma ir pašierobežojoša. Par PSRS fenomenu ir teikts tā - jo lielakām grūtībām cilvekus pakļauj, jo veiklāk tie no šīm grūtībām izvairās. Globālais jautājums tad kļūst par bilansi starp cilvēcisku attieksmi un progressu. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:05 |