![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu, diskuteejot par valsts iekaartaam un tamliidziigi, last guru izteicaas, ka vinjsh labraat paveestiishot par saviem uzskatiem sakaraa ar izgliitiibas siteemu. Nu, kas tad ir jaamaina pashreizeejaa izgliitiibas sisteemaa? Pasludinu diskusiju par atklaatu.
![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nu nu, esmu redzējis praksē ideālo ģimeņu bērnus. Tā ir teorija, kas nedarbojas. Gluži tā pat kā ģēnijiem dzimst grūtgalvīši, tā arī analfabētiem piedzismt nākamie nācijas līderi. Lastguru, atkārtoju, ka te ir runa par cilvēcisko faktoru, un saistībā ar to nekas nav pilnībā strukturizējams, modelējams un realizējams tā kā sākotnēji iecerēts. Sparta, piemēram, pat pie visas savas rūpīgās jaunatnes audzināšanas un bērnu atlases ne tuvu nekļuva par ideālu sabiedrības modeli, nemaz nerunājot ar to, ka vēlāk cieta sakāvi pret persiešiem.
This post has been edited by ShinChan: Nov 1 2005, 11:22 -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:53 |