![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nu shitais laikam tikai pie Off-Topic der...
Nu, ja esat noskatiijushies, tad kaadas ir juusu atsauksmes? Personiigi, es uzskatu ka shii ir tieshaam labaakaa no visaam SW filmaa. Lucas tieshaam labi pastraadaajis. Vislabaak tomeer patika skatiities to kaa vinji saliek visu kopaa - 1, 2 episodes un 5,6... Nobeigumd seeriigs, bet nekaadu savaadaaku jau ar nebiju gaidiijis. Arii zheel par jedaju ordeni.... Nu vairaak laikam neko nestaastiishu, lai tiem kas tomeer nav redzeejushi, nesabojaatu visu prieku... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(Asferot @ Nov 11 2005, 16:57) ![]() Tagad lasu SW graamatas londonaa. Nav nemaz slikti! Un tiem kam liekas ka SW ir ****** varu pateikt- PATURIET SAVAS DOMAS PIE SEVIS!!! Jo par gaumi nestriidas!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Nu cik reizes gan nenaakas redzeet shaada veida savas patikas pret apspriezhamo objektu izraadiishanu. Patureet savas domas pie sevis? man ir briiniskjiiga atbilde: Nepatiik kritika, nelasi to. Shiinii forumaa ir diezgan liela briiviiba indiviidam izteikt savu subjektiivo viedokli par dajebko (nu ir tur kaut kaadas robezhas, runaa ka par taam var uzzinaat izlasot mistisko artefaktu "foruma noteikumi", bet pilniigi pats paarliecinaajies gan neesmu), ko dazhi tik tieshaam arii dara, un buutiibaa ar to uztur sho forumu pie dziiviibas. Kaada jeega buutu forumam ja visi patureetu savas domas pie sevis? Ak, jaa, es biju nepareizi sapratis, jaapatur pie sevis ir tikai nepareizaas domas, pareizaas var rakstiit. Shajaa konkreetajaa gadiijumaa viens cilveeks izsaka savu viedokli par to cik ljoti filma ir forsha (jo stulba vinja nevar buut, zinaamu apsveerumu deelj,. vai ne?) un paareejie pamaaj ar galvu, kaut ko uzklabinot uz klavieres. Jeega? Es neredzu. Kapeec cilveeki nevareetu apstriideet kaadu faktu (konkreetajaa gadiijumaa filmas rlziigumu)? Jajau vinji kljuudaas sakot ka apgalvojums nav patiess, kapeec lai TU to nepieraadiitu? varbuut paarliecinaasi? Protams, ja tu nevari neko pretstatiit apgalvojumam, tad nav tik jauki viss, bet vai taadaa gadiijumaa tu neaizdomaajies, ka otram vareetu buut taisniiba? Forums ir domaats lai apspriestu lietas, taa tas ir paredzeets, taa tas ir un taa tas buus. Vaarda briiviiba kaa nekaa ir baigi forshs termins. P.S. Varbuut kaads sho uzskatiis par bezjeedziigu uzbraucienu, bet taads pats bija arii ieproeksheejais teksts. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:13 |