![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Guest |
![]()
|
Unregistered ![]() |
grupa pilnigi dazadu cilveku, naves bridi, tiek neizprotama veida sintezeti/ teleporteti uz kadu izoletu realitati. celonis tam ir kadas nezinamas izcelsmes melns lodveida objekts.
![]() |
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Shumins @ Nov 17 2005, 18:12) Peedeejaa seerijaa galvenais varonis: Visus buus novaacis...visi mirushi, Gantz vinju itkaa palaizj valjaa uz sliedeem...Notiek tas pats kas pirmaa seerijaa un balta gaisma...Sviests ne beigas... ![]() kaapeec tu njeemi un nospolji???? es tacju teicu ka triis seerijas veel neesu redzeejusi liidz beigaam... ![]() QUOTE(+Chibi+ @ Nov 17 2005, 18:49) Nu, tā kā kādam (un es nerādīšu ar pirxtu, kam) iekš DC++ sačakarēti sēriju nummuri, man iztrūkās 19 sērijas.. *yawn* Pārējās ir.. Tagad gaidu 19.. Bet tā kā Lija nav online, nekas man nenāk. *raud* Jo nekad nevar zināt, ko Gantz sadomās. neraadi gan ar pirxtu, citaadi veel kaads uzzinaas un tad buus fui fui... starp citu tur viss ir kaartiibaa... un seerijas iet peec kaartas... so take it!! ![]() uuu un Gantz sadomaas daudz, sauliit, daudz... ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:45 |