![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Man te piedaavaajums..
Kaa buutu ja mees visi apvieotos vienaa anime klubaa? Man dikti gribeetos, jo peec taa ko es redzeeju tajaa vieniigajaa, kas Latvijaa jau ir [ Kampai ] , man ljoti gribaas izveidot kautko pieklaajiigu, nevis paaris cilveekus kas to vien dara, kaa seezh un dzer alu. Mums vienalga vajadzees nosaukumu, kaa anime veidotaajiem, a taa buus klubs, un varees uzraxtiit ka veidoja LV anime fanklubs... man pilniigi rokas kasaas logo uzzimeet... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
kursh tev liedz logo ziimeet. Tikai man jautajums tev tads: Prieksh kam tev taads klubs, un ar ko taads nodarbojas? Nepietiek jau ar forumu?
PS. es noteikti neesu pret... es pat labpraat piedaliitos, ja redzeetu tam kaadu jeegu bez iespeejas teikt 'esmu anime klubaa'... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:15 |