![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Man te piedaavaajums..
Kaa buutu ja mees visi apvieotos vienaa anime klubaa? Man dikti gribeetos, jo peec taa ko es redzeeju tajaa vieniigajaa, kas Latvijaa jau ir [ Kampai ] , man ljoti gribaas izveidot kautko pieklaajiigu, nevis paaris cilveekus kas to vien dara, kaa seezh un dzer alu. Mums vienalga vajadzees nosaukumu, kaa anime veidotaajiem, a taa buus klubs, un varees uzraxtiit ka veidoja LV anime fanklubs... man pilniigi rokas kasaas logo uzzimeet... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ehhh kaa man gribaas ar ko uztaisiit, bet peedeejaa laikaa ........ nu galiigi nav taa laika un visss. Es paprasiishu savam draugam tas labi nemaas ar fotoshopu mosh shmais maacees sataisiit vinu kristaalisku. Kaa piemeeram shodien man ir tikai tik daudz lai ieposteetu sho te un man jaaskrien atkal eeehhhhh neiet ........ aaa Sigfa atsuuti visas sagataves uz Sergejs@banda.lv suuti cik vien ir vianas vietas tur pietiks
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:15 |