tha best anime soundtrack? |
tha best anime soundtrack? |
Haji |
Sep 7 2005, 14:56
|
Unregistered |
ievadam neliels stāstiņš:
kad es pirmo reizi skatījos Angel Sanctuary ova (kauns atzīties, bet tas notika diezgan nesen...), man likās, ka varētu būt labs soundtrack, bet kad es pirms kāda laika dabūju to pilnībā noklausīties, nosecināju, ka tas nav labs... tas ir ljoooooooooti labs!!! (*lēkā apkārt un sit plaukstiņas*). tad nu jautājums tāds: kādus vēl ausīm īpaši tīkamus anime soundtrack-us jūs iesakat paklausīties? |
GM |
Dec 1 2005, 23:55
|
Resident Alcoholic Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 |
Varbūt neesmu šī te multenīšu žanra guru, taču mūzikā gan jūtos kā zivs ūdenī, tādēļ noliksim visu pa plauktiņiem.
Parasti anime soundtreki ir kaut kas pagalam riebīgs, piemēram, elektronika vai otrs gadījums - puņķaina šķībača mēģinājumi kaut ko savārstītīt ar orķestra palīdzību, kas liktu tādiem OST guru kā Džonam Viljamsam vai Hansam Zimmeram saliekties krampjos no smiekliem. Ir tomēr reti izņēmumi: 'Beck', kurā par mūziku kalpoja jauks roks un brīžiem pat kāds gards blūza gabals. 'Samurai Champloo', kurā gan bija manis nemīlētais apbižoto ielu bērneļu iztikas avots, proti, hip-hop, taču dažviet pavīdēja ekrānā redzamajam gluži kā radīti funk ritmi. Un šodien pie Sigfa's gadījās nolūrēt kārtējo 'Bleach' epizodi un nāca apgaismība, ka arī tur reti, bet tomēr, šķībacainais kompozeris ir praties radīt ekrānā notiekošajam atbilstošu pavadījumu. Tas gan nemaina faktu, ka anime soundtreki vairumā gadījumu ir primitīvi un neklausāmi bez gala, taču no ļoooti retajiem izņēmumiem - these 3 are da best. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:15 |