tha best anime soundtrack? |
tha best anime soundtrack? |
Haji |
Sep 7 2005, 14:56
|
Unregistered |
ievadam neliels stāstiņš:
kad es pirmo reizi skatījos Angel Sanctuary ova (kauns atzīties, bet tas notika diezgan nesen...), man likās, ka varētu būt labs soundtrack, bet kad es pirms kāda laika dabūju to pilnībā noklausīties, nosecināju, ka tas nav labs... tas ir ljoooooooooti labs!!! (*lēkā apkārt un sit plaukstiņas*). tad nu jautājums tāds: kādus vēl ausīm īpaši tīkamus anime soundtrack-us jūs iesakat paklausīties? |
ShinChan |
Dec 2 2005, 00:36
|
ultrafilozofs Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom |
QUOTE(GameMaster @ Dec 1 2005, 22:55) Varbūt neesmu šī te multenīšu žanra guru, taču mūzikā gan jūtos kā zivs ūdenī, tādēļ noliksim visu pa plauktiņiem. Ne suu... tu nesaliki pa plauktiņiem. Lai atļautos tik vaļīgus komentārus par anime OST'iem, jābūt kaut minimālam anime skatītāja stāžam aiz muguras. Jā daudzos gadījumos un kā likums tie ir seriāli ar ep 50< OST'i ir pa roku galam taisīti. TAču pilmetrāžas anime, OVA'as un miniseriālos par mūzikas kvalitāti var tikai jūsmot. Piemēram, Rurouni kenshin OVA'as, Jin Roh, vairākās Ghibli studijas filmās ir speciāli komponēti gabali simfoniskajam orķestrim. FLCL šova noskaņa ir tik lieliska lielā mērā pateicoties "the pillows" gabaliem. GITS gan šovā gan abos mūvjos ir teicams muzons, tā pat arī paranoia agent, Wolfs rain un vēl simtiem citu anime. Protams ja tu par mērauklu ņemsi minimālistu Filipu Glāsu, eksperimentātāju Maiklu Naimenu, manuprāt, nepārspēto mistiskās noskaņas veidotāju Andželo Badalamenti, klasiķus Enio Morikoni un Nino Rotu, vai arī citus holivudas un neatkarīgā kino smagsvarus, tad šņaipīties varēs par visu un visiem, taču kopumā anime izmantotās mūzikas kvalitāte ir simtreiz labāka par pavadījumu citās animācijas filmās un arī lielā daļā, mākslas filmu, nemaz nerunājot par TV paredzētiem izstrādājumiem. Taču jāsaka, ka es nepraktizēju to, ko dažas labs šajā forumā, proti, es neklausos tikai anime ostus(es vispār tos klausos reti), jo uzksatu, ka mūzika vislabāk spēj dzīvot sakabē ar vizuālo materiālu. This post has been edited by ShinChan: Dec 2 2005, 00:42 -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:56 |