tha best anime soundtrack? |
tha best anime soundtrack? |
Haji |
Sep 7 2005, 14:56
|
Unregistered |
ievadam neliels stāstiņš:
kad es pirmo reizi skatījos Angel Sanctuary ova (kauns atzīties, bet tas notika diezgan nesen...), man likās, ka varētu būt labs soundtrack, bet kad es pirms kāda laika dabūju to pilnībā noklausīties, nosecināju, ka tas nav labs... tas ir ljoooooooooti labs!!! (*lēkā apkārt un sit plaukstiņas*). tad nu jautājums tāds: kādus vēl ausīm īpaši tīkamus anime soundtrack-us jūs iesakat paklausīties? |
Hikaru |
Dec 5 2005, 14:57
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia |
QUOTE(GameMaster @ Dec 1 2005, 22:55) ...vai otrs gadījums - puņķaina šķībača mēģinājumi kaut ko savārstītīt ar orķestra palīdzību, kas liktu tādiem OST guru kā Džonam Viljamsam vai Hansam Zimmeram saliekties krampjos no smiekliem. Džonam Viljamsam galīgi garām, neinteresanta savārstīta orķestra mūzika. Star Wars ir vienīgais, kur viņš sacerēja normālu mūziku, un tas arī viss. Atrodi kaut vienu rietumu seriālu, kur būtu tik laba mūzika, kā mākslas filmās vai anime seriālos. Anime seriālos ir tik laba mūzika (protams jāatrod seriālu ar labu mūziku), ko var pielīdzināt Hansa Zimmera lieliskajiem darbiem (no Hansa Zimmera "Broken Arrow" ost vēl joprojām kaifoju). Ja nepatīk anime ost, nu tad nevajag skatīties tādus seriālus, kur ir tāda slikta mūzika. Bet jāpaņem tāds anime seriāls, kur ir laba mūzika, un izbaudīt to anime. Kaut vai paņmet X TV anime seriālu - lieliska orķestra mūzika. Piemēram Yuki Kajiuras mūzika ir mazliet savādāka bet tik pat kaifīga kā Hansa Zimmera mūzika. Gundam SEED ost arī super mūzika. Favorite treki: Gundam Seed - Seigi to Jiyuu.mp3 Gundam Seed - Kouhoushien.mp3 |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 01:54 |