tha best anime soundtrack? |
tha best anime soundtrack? |
Haji |
Sep 7 2005, 14:56
|
Unregistered |
ievadam neliels stāstiņš:
kad es pirmo reizi skatījos Angel Sanctuary ova (kauns atzīties, bet tas notika diezgan nesen...), man likās, ka varētu būt labs soundtrack, bet kad es pirms kāda laika dabūju to pilnībā noklausīties, nosecināju, ka tas nav labs... tas ir ljoooooooooti labs!!! (*lēkā apkārt un sit plaukstiņas*). tad nu jautājums tāds: kādus vēl ausīm īpaši tīkamus anime soundtrack-us jūs iesakat paklausīties? |
ShinChan |
Dec 5 2005, 21:16
|
ultrafilozofs Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom |
QUOTE(GameMaster @ Dec 5 2005, 15:07) Beidz sevi pazemot. Negribētu ticāt, ka tu tiešām esi tik truls, kā savos pēdējos divos komentāros mēģini demonstrēt. Saki japāņiem nav izteiktu talantu? Pie tiem diviem ko tu jau minēji varu pieplusot Shigeru Umebayashi (tam par pierādījumu kalpo kaut vai satriecošais 2046 OST) un otrs ir Ryuichi Sakamoto (The last emperor, Little Buddha (man domāt Bernardo Bertoluči filmas iekabina virknei US blokbāsteru kam pārsvarā mūziku komponē tevis minētie komponisti), Gohatto un vēl virkne filmu). Un šie nav vienīgie. Labāk atzīsti, ka tev ir absolūts intereses trūkums par austrumu galu kā tādu, taču tādā gadījumā klātos pieklājīgi paklusēt, nevis dragāt savu taisnību. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:43 |