![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Guest |
![]()
|
Unregistered ![]() |
grupa pilnigi dazadu cilveku, naves bridi, tiek neizprotama veida sintezeti/ teleporteti uz kadu izoletu realitati. celonis tam ir kadas nezinamas izcelsmes melns lodveida objekts.
![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Shumins @ Dec 5 2005, 16:57) Par Chibi nezinu, es pat nezinu vai chibi zīmē ar krūtīm, bet par sevi varu teikt droši izbaudītu katru mirkli un nemocītos nekādās morālās dilemmās, it īpaši ja jāslaktē citplanētieši, kas rij lokus vai kam no galvas lien ārā cāļi (IMO stulbākais citplanētiešu koncepts ever). GantZ pirmā sezona bija tik neiedomājāmi kaitinoši tizla, ka man pat radās grūtības formulēt savu viedokli par to, brīžiem tiešām uznāca vēlme šķaidīt monitoru un pašrocīgi nožņaugt visus atskaitot suni. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:42 |