![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tīri statistikai vajag zināt, kādu exploreri otaku tauta visbiežāk lieto...
-------------------- |
![]() ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Ne tu vieniigais kam luck -10 man pa piemeeru biezhi kjibeles ar datoru(paarsvaraa ar netu) tagad mani tracina ka ik peec 5 min atnaak pazinjojums
QUOTE From MICROSOFT to INFORM you about the critical erros etc. ja kaads zin kaa man paliidzeet luudzu pm vai post! -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Aven @ Dec 19 2005, 21:07) Ne tu vieniigais kam luck -10 man pa piemeeru biezhi kjibeles ar datoru(paarsvaraa ar netu) tagad mani tracina ka ik peec 5 min atnaak pazinjojums QUOTE From MICROSOFT to INFORM you about the critical erros etc. ja kaads zin kaa man paliidzeet luudzu pm vai post! Dzelžu problēmas, vai arī kāds vīruss, kurš nojūdzis Windows -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:31 |