![]() |
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Don't kill me! Man jau nava tādu kruto programmu kā jums...apmierinos ar ''Paint''
![]() This post has been edited by Karamele: Aug 24 2008, 15:47 Attached File(s) ![]() |
![]() ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Ja tas viens ir ieksh correl, tad, zinot progas iespeejas, pavaaji...
-------------------- |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
Nebūšu naivs un teikšu ka tu pagaidām zīmē nāvīgi sūdīgi! (Sūdīgāk par mani, es esmu super anime zīmēšanas nejēga) Var skaidri redzēt ka tev nav talants, bet ir vienmēr kaut kas ko vēl var iemācīties, šeit laikam arī izriet šis teiciens- "PRACTICE MAKES PERFECT", neviens nepiedzimst perfekts un labs animē stila zīmētājs, bet tamdēļ jau arī ir dzīve, lai par tādu kļūtu...!!!
Piedom par manu tiešumu... (nupat tik pamaniiju ka perfekts vietaa ir perefents ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:35 |