![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Happily Addicted to the Web (to the tune of "Winter Wonderland") Doorbell rings, I'm not list'nin', From my mouth, drool is glist'nin', I'm happy--although My boss let me go-- Happily addicted to the Web. All night long, I sit clicking, Unaware time is ticking, There's beard on my cheek, Same clothes for a week, Happily addicted to the Web. Friends come by; they shake me, Saying, "Yo, man! Don't you know tonight's the senior prom?" With a listless shrug, I mutter, "No, man; I just discovered letterman-dot-com!" I don't phone, don't send faxes, Don't go out, don't pay taxes, Who cares if someday They drag me away? I'm happily addicted to the Web! -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
Sludinaajumi-
Paliidzeessu novaajeet. Apeediissu juusu brokastis, pusdienas un vakarinnas. Students Beerzinnss. Piedaavaaju atliidziibu Jaanna Kalninna pases atradeejam. Luudzu nesmejieties par fotograafiju! Pieredzeejis psihoterapeits paliidzees jums atbriivoties no skopuma. Maksa par vienu seansu:1500 latu. Vajadziigi mezzstraadnieki ar savu mezzu. Maacu vaacu valodu peec Gestapo metodes. Pazaudeets ccemodaans ar naudu. Atdodiet vismaz naudu! Paardodam beernu motorzaaggus. Tie pilnveertiigi nodrossinaas juusu beernu atpuutu! Paardodu boksera kuceenus. Vecaaki - pasaules ccempioni boksaa. Veelos iireet dziivokli. Garanteeju kaartiibu visaa rajonaa. Iepaziissanaas sludinaajumi- Izcila skaistule iepaziisies ar iipassi negliitu viirieti, lai veel vairaak izceltu savu skaistumu. Pieredzeejusi atraitne, kurai bijussi pieci viiri, meklee sev dziivesdraugu. Par sevi: patiik lasiit seenes un gatavot. Jauka sieviete iepaziisies ar viirieti, kam nav sievas, beernu un citu probleemu. Mums viss veel priekssaa. Paarliecinaata vecmeita iepaziisies ar negliitu, dumju un kasskkiigu viirieti, lai nostiprinaatu savus uzskatus. Pazinnojumi marssruta autobusaa- Ja veelies izkaapt, kliedz! Vadiitaajs slikti dzird. Tikai 20 minuutes baillu, un juus esat maajaas. Ir iespeeja izmantot katapultu. Neceertiet durvis. Vadiitaajs baidaas. Pazinnojumi pie daudzdziivokllu maajas- Cieniijamie iirnieki, ja nesamaksaasiet par gaazi, turpmaak to piegaadaasim pa ventilaacijas luukaam. Riit iirnieku sapulce. Notiks maajas garinna ieveeleessana. Uzraksts uz zobaarsta kabineta durviim- Smaidiet! Iespeejams to daraat peedeejo reizi. Sludinaajums pie cirka durviim- Mums nepieciessama veel viena gaisa akrobaatu grupa. Briidinaajuma teksts kopmiitnee- Luudzu, nemest aaraa pa logu izlietotaas mantas. Beerni taas pacell un piepuuss. Uzraksts viiriessu tualetee virs pisuaara- Neglaimo sev! Pienaac tuvaak! Uzraksts uz meistardarbniicas durviim- Mees remonteejam absoluuti VISU! Klauveejiet skallaak! Zvans nedarbojas! Reklaamas- Jums ir runas defekti? Raustaat valodu? Nespeejat izrunaat burtu "R"? Prasiet aptiekaas jauno brīnumliidzekli "Reprurtrovrolu"! Cirks uz uudens! Tas jums ir jaaredz! Klauni neprot peldeet! Peerc pienu un uzbuuvee sev maaju! Katraa piektajaa pakaa - kkieggelis! No apdrossinaassanas protokoliem- - Un es luugtu ieveerot, ka laika posmaa starp tagadeejo un ieprieksseejo paarkaapumu es savu auto esmu vadiijis bez jebkaadaam probleemaam. - ...Un tad es redzeeju, kaa veciitis ar zzeelabainu sejas izteiksmi paarlidoja paari manai massinai. - Man naacaas aizpildiit tik daudz formulaaru, ka, nudien, buutu bijis labaak, ja mans viirs buutu palicis dziivs. - Es uzbraucu kaadam viirietim. Vinnss savu vainu atzina, jo ar vinnu taa reiz jau bija gadiijies. - Maajupcellaa es gluzzi negaidot iebraucu svessaa pagalmaa un iedraazos kokaa, kas man tur neaug. - Kad es piebraucu pie krustojuma, uzradaas zzogs, lai pasliktinaatu man redzamiibu... - Taa kaa manu radinieku tuvumaa nebija, es nezinu, kas nozaga manu maku. - Iebraucot pilseetaa, gan labajaa, gan kreisajaa pusee peekssnni uzradaas milziigs daudzums ar automobilliem. Es zaudeeju orientaaciju, un tad man ieskreeja gan priekssaa, gan pakallaa. - Kaajaamgaajeejs aciimredzot pats nezinaaja, kurp vinnss iet... - Peec apvedcella pastkaste negaidot izraadiijaas cella otraa pusee, tur es ietriecos un ar divaam citaam "noparkoties" gribossaam automassiinaam nobraucu no uzbeeruma. Tad es arii, par nozzeelu, zaudeeju kontroli paar automassiinu... - Mans auto vienkaarssi brauca taisni uz priekssu, kas noveda pie taa, ka liikums netika "pannemts"... - Tas kaajaamgaajeejs pija praktiski visur... -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:50 |