![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Happily Addicted to the Web (to the tune of "Winter Wonderland") Doorbell rings, I'm not list'nin', From my mouth, drool is glist'nin', I'm happy--although My boss let me go-- Happily addicted to the Web. All night long, I sit clicking, Unaware time is ticking, There's beard on my cheek, Same clothes for a week, Happily addicted to the Web. Friends come by; they shake me, Saying, "Yo, man! Don't you know tonight's the senior prom?" With a listless shrug, I mutter, "No, man; I just discovered letterman-dot-com!" I don't phone, don't send faxes, Don't go out, don't pay taxes, Who cares if someday They drag me away? I'm happily addicted to the Web! -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
Programmeetaajas dienasgraamata
Sveikinni! Mans darbaa pavadiitais pirmais meenesis. Tiiraas ssausmas - apkaart vieni vecci! Es esmu viena, bet vinni kaadi desmit (dazzi tiiri simpaatiski). Buutu zinaajusi, nebuutu gaajusi studeet programmeessanu! Var nojuugties, minisvaarkus labaak neggeerbt - tikpat kaa plika! Par vasariigu bluuzi pat nav ko domaat. Labaak nevienam neko nejautaat, veel stundu kaut ko skaidrojossu viiriessu bars staavees apkaart. Uz labieriiciibaam arii neaiziesi - plaano durtinnu priekssaa vesels smeekkeetaaju bars (un daudzi no vinniem simpaatiski). Visi straadaa kaa nenormaali, stundaam neatraujas no monitora. Zvaniit draudzenei arii nav jeegas, klluussuu par izsmiekla objektu - vecci, ja kaadam zvana, tad runaa ne ilgaak par piecaam minuuteem un tikai darba sakaraa. Modes lapas labaak vallaa neveert. Un noveerteet Dzzeniferas Lopesas jaunaako kostiimu arii nav ar ko... Taa var nojuugties! Otrais meenesis. SSkkiet, ka var dziivot... Ar labieriiciibaam nav probleemu, izraadaas, ka otrajaa staavaa taas ir daudz smalkaakas un gandriiz vienmeer tukssas. Arii modes lapas internetaa var skatiities, ja vien uztaisa dzelzsbetona ggiimi un neatbild uz dzeeliigaam pieziimeem. Dzzenifera Lopesa te izraadaas nerullee, topaa esot kaut kaada Anita Blonda. Nav ne jausmas, kas taa taada. Visas sarunas risinaas par motorellllu, ziemas riepaam un datoru parametriem. Mans "Pegout 206" vinnos iedvess riebumu. Mani nekompetentie jautaajumi tiek uztverti aizvien mieriigaak. Simpaatisko viiriessu skaits saruuk. Strauji! Tressais meenesis. Tiessaam var dziivot. Anita Blonda esot vaaciete ar desmitaa izmeera kruutiim, saliidzinossi - Dzzenifera Lopesa tik tiessaam nerullee. Ziemas riepas ir meesli, ja vien var, tad labaak iztikt bez taam. Labaakaa motorelllla - sinteetiskaa. Ja tev nav ceturtaa "Pentiuma", tad tevis nav vispaar. Interneta modes lapas akcepteetas, draudzene uzraadiita un arii akcepteeta. Minisvaarki arii akcepteeti, simpaatisko viiriessu skaits samazinaajies liidz vienam. Pie labieriiciibaam smeekkeejossie vecci pazuud peec fraazes - "Zeeni, atbriivojiet cellu, daama iet ccuraat!". Darba fraaze - "Es esmu naakossajaa liimenii!" neattiecas uz darbu, bet gan uz datorspeeleem. Sestais meenesis. Visi saveejie ![]() Nomainiiju Pegueot pret BMW, nav ko blameeties. Lopesai vispaar nav izredzzu ar tik resnu pakallu. Vakar ar vecciem salikaam loggistikas nodallas idiotus "on-line" rezziimaa, "Half life". No vinniem tagad alus kaste pienaakas. Tika pasuutiitas ielasmeitas caur internetu, konsulteeju puissus, kaa atsskkirt dabiigas kruutis no silikona. Vinni no taa neko nejeedz. Labs ir, vecci, iessu paccuraat! Neviena simpaatiska viiriessa - kaut darbu maini! Gads. Bracckas! Iepirku datoram jaunas iekssas, tagad nav kauns nosaukt parametrus. Ceturtdien uz deriibaam paardzeeru sisadminu. Vakar pienneema darbaa jaunu meiteni - neko, taada ar stingru dibenu. Kautreejas iet uz labieriiciibaam un peetiit modes lapas internetaa. Miikstaa! ![]() -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:34 |