![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Grifix |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-April 05 From: Parogre ![]() |
Laigan tas ir diezgan nereali bet nu pienjemsim ka ta notiktu. Es doshu piemeru :
protestanti sagerbtos dazhadu anime telu drebes un brauktu uz japanu lai tur protestetu. Nu ludzu turpiniet tada gara.... ![]() Vel ludzu postojiet ka jums skiet vai jus izturetu un vai jus kauko iesaktu shis lietas sakara. Edit by Yume: atvaino, nenoturējos, bet- bērniņ, vai tu skolā negāji? PROTESTANTI ir protestantisma reliģijas piekritēji, bet tie kas protestē ir - PROTESTĒTĀJI! Tu iedomājies protestantus, ar pāvestu priekšgalā Japānā kosplejojot ecchi meitenes? |
![]() ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Ar visām tām kammpaņām pret vardarbību mēdijos, amerikāņi visdrīzāk aizliegumu panāks, bet kas notiks ja aizliegs, nekas, ja es netikšu klāt animei, tad es to neskatīšos un dzīve turpināsies.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:27 |