![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Guest |
![]()
|
Unregistered ![]() |
grupa pilnigi dazadu cilveku, naves bridi, tiek neizprotama veida sintezeti/ teleporteti uz kadu izoletu realitati. celonis tam ir kadas nezinamas izcelsmes melns lodveida objekts.
![]() |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Hehe, beidzot noskatiijos. Sajuuta radaas, ka aarpraataa nepabeigts, vai preciizaak- nelaikaa nogriezts nobeigums.
Bet par seriaalu katrs var spreist, mani vairaak fascinee fakts, ka shaadu brutaalu, moraali sashkjobiitu, profaanaa paarbaaztu, sadisku, un paari visam- ljoti atklaatu animi/ mangu japaanaa laizh apritee pusaudzhu (12-18+) zhurnaalaa ar taadu pashu meerkjauditoriju. Gruuti pateikt, kaads tad iisti bija Gantz veestijums, varbuut vienkaarshi, pateikt, ka jaabuut humaanistiem, bet varbuut vairaak dazhaadu cilveeku dveeseles skatiijums? Man vairaak velk uz otro. Visu to kas animee ir var biezhi vien izjust uz savas aadas, pat ja anime tas tiek pasniegts stipri paarspiileejot, lai skatiitaajs nejustu, ka vinjam sit pa pieri ar vinja pasha domu gaajienu un vinjsh vareetu domaat "Ha, kas tie par muljkjiem, es gan dariitu labaak/aatraak/savaadaak, es gan neesmu taads." Bet es gan biju speejiigs paskatiities uz sevi itkaa no malas un pasmieties par visu to stulbumu kur var saskatiit analogjijas ar manu dziivi. Lai vai kaa, man jau patika. Japaanji tieshaam ir daudz briivaaki nekaa konservatiivie latvieshi. Kaa jau Church pie kruukas alus teica, "Latvieshiem seksa teemaa ir pilniigs tabuu, kurpretiim aarzemnieki pret to izturas tikpat briivi kaa pret alus dzershanu." To arii vareeja maniit animee. Nu, iesaku, iesaku. Visiem, kam nav juutiigi nervi. Ja tev ir juutiigi nervi, tu saaksi raustiities spazmaas pie monitora, un nevis tapeec, ka tur daudz asinju, bet gan deelj taa, ka viss ir tik leeens~ , ka tas briizhiem kljuust kaitinoshi, bet beigaas, tas manupraat dod taadu kaapinaajumu, ka reti kas var to sist cauri. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:41 |