![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
taatad sheit vaidzeetu runaat par tikshanaam. VNk lai veel vairaak nepiesaarnjotu 'anime filma latvijaa' threadu
![]() |
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Taatad... laikam jau nebija shodien...
![]() Es biju pie struuklakas apmeeram 12.20 .. tad, veerodams uudens kustiibu struuklakaaa, pavadaiiju apmeeram 40 sameeraa garlaiciigas minuutes... Tad peec paaris reizu aizstaagashanas no struuklakai liidz tam kjiinieshu naminam un atpakal secinaaju ka nevinienu paziistamu seju neesmu pa celam redzeejis.. Peec tam kad tur pie struuklakas saakaas kaut kaads trobuljkoncerts (Riigas Ritmi) es devos prom, jo pulkstens jau bija 13.30 ... Varbuut naakamreiz vajadzeetu kaut kaa konkreetaak norunaat tikshanaas vietu un varbuut APMAINIITIES AR TELEFONIEM ... jo savaadaak ir nedaudz gruuti vienam otru atrast... ![]() PS. mans tel ir 6407435 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 August 2025 - 19:35 |