![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Man te piedaavaajums..
Kaa buutu ja mees visi apvieotos vienaa anime klubaa? Man dikti gribeetos, jo peec taa ko es redzeeju tajaa vieniigajaa, kas Latvijaa jau ir [ Kampai ] , man ljoti gribaas izveidot kautko pieklaajiigu, nevis paaris cilveekus kas to vien dara, kaa seezh un dzer alu. Mums vienalga vajadzees nosaukumu, kaa anime veidotaajiem, a taa buus klubs, un varees uzraxtiit ka veidoja LV anime fanklubs... man pilniigi rokas kasaas logo uzzimeet... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Klausaaties Tihiro ir taisniiba! Saakumaa darbs peec paareejai, lai gan piekriitu ka nosaukums ir ljoti swaariigs, bet kaa buutu ar apsprieshanu ko daram? Noskatiities kaadu jaunu Anime apmainiities ar diskiem, supper! Diwu stundu darbs! Bet tomeer kljuuda, ja skataamies filmu tad jaaiet pie kaada maajaas... Pa kiniiti... nestabils gadiijums, zinu gaaja Gariem liidzi, Vampiiru mednieks D un Interstella 5555...Taisniiba arii Sigfa'i ja esam klubaa mums vajag kaut ko dariit lai vareetu ar lepnumu teikt...
Weel pie taa no saakuma jaasataisa kaut kaadas sacensiibas wai orienteeshanas speeles lai wisi labi sapazistaas, kafeiniica arii der, bet... Kur tad teiciens "Draugu atrodi brismu mirkljos"... vai kaut kaa taa. Ja ir sacensiibas tad jaabuut arii eedamajai(Zinu ka dazhi war pateikt ka tas liex, bet taa naw!Cik organizeeju tik arii zinu)dzeramais. Tam wajadziiga nauda. Wai arii wisi naak ar grozinjiem un tad weel wieta... Nebuus wiegli... Lai to wisu organizeetu ( Wai kaut ko liidziigu naw obligaati speeles) vajadziigi wismaz 3/5 cilweeki, lai peec wareetu pienjemt wisus pareejos. Un jaanjem weeraa ka wietai jaabut tadai lai nebuutu atkariiga no tilpuma...Bet taa ka tagad vasara, war aaraa... Nju turpiniet... ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:13 |