![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Man te piedaavaajums..
Kaa buutu ja mees visi apvieotos vienaa anime klubaa? Man dikti gribeetos, jo peec taa ko es redzeeju tajaa vieniigajaa, kas Latvijaa jau ir [ Kampai ] , man ljoti gribaas izveidot kautko pieklaajiigu, nevis paaris cilveekus kas to vien dara, kaa seezh un dzer alu. Mums vienalga vajadzees nosaukumu, kaa anime veidotaajiem, a taa buus klubs, un varees uzraxtiit ka veidoja LV anime fanklubs... man pilniigi rokas kasaas logo uzzimeet... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Taa, nu daargie, paklau... tas ka vajag visiem saakumaa kautko dariir, un trali-vali, bet man ienemsi ir vajag saakumaa kautko zem kaa vienot cilveekus, kautvai pielietojot to pashu agitaaciju, un tad jau var zem taada un taada karoga dariit to un to. Vai tad tas ir tik nesaprotams. Bet nu kas zin, var buut es domaaju savaadaak kaa paareejie, tad luudzu mani atvainot.
Taa, nu par to " visiem satikties un iepaziities" a tas jau ir bijis, un kas neatnaaca pats vainiigs. Bet noteikti, taa kaa tagad ir vasara, un daudziem tomeer ir briivs laiks, tad var visi kopaa piemeeram uz juuru aizlaist, un pie reizes uztaisiit kaadu ziimeeshanas sesiju. Bet ar taadu laiku kaa tagad ir, ma piemeeram nekur negribaas iet. Pie pirmajaam karstuma paziimeem, es apsolos kautko taadu noorganizeet. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:25 |