![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
taatad sheit vaidzeetu runaat par tikshanaam. VNk lai veel vairaak nepiesaarnjotu 'anime filma latvijaa' threadu
![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
NJaa, nez vai liidz 23:00 mes noseedeesim, man peedeejais mikrinsh 23:15, savaadaak uz maajaam netikshu.. a taads variants mani nepriecee... Nu tad neko.... Unmei, tevi mees noteikti tad gaidiisim naakamajaa nopietnajaa ziimeetaaju sapulcee. gan jau tu neaateiksies.. vai ne?
![]() Un za4peedinja, Barona centrs ir riktiigi taalu, nu jeburaa gadiijumaa, no katedraales, kur pienaak mans mikrinsh.. kaa buutu, ja mees satiekamies kautkur vairaak uz centra pusi? Teiksim.. hmm.. nu taa pati katedraale? Jo pie laimas pulkst. es nevienu parasti nevaru atrast. kautgan.. pie Laimas pulkst. uz tiltinja.. arii vaeertu... tikai jaanorunaa kuraa pusee. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:00 |