![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
taatad sheit vaidzeetu runaat par tikshanaam. VNk lai veel vairaak nepiesaarnjotu 'anime filma latvijaa' threadu
![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Baa.... Sigfa.. nu skleroze man, neatcereejos... bet mans taa pat netiek.. briivdienszabita.. kautgan zheel. Naakamgad noteikti speeleeshu.
NJaa.. Piki.. par to ka neatradiisi.. shaubos...vieglaak atrodamu vietu buutu gruuti izdomaat. Kur ir briiviibas piemineklis zini, es tik pa to ielu uz viesniicas Latvija pusi, taa ir lielaa peleeki-zilaa eeka, kas ir Mildai [piemineklim] aiz muguras. Tur buus liela bazniica pie kuras buus daudz autobusu un mikrinju. Paiet garaam nevar... ![]() Un Lija, jap droshi zvani kaadam, es domaaju ka mees tik ilgi pie katerdaales parkaa vareetu gan noseedeet. ja laiks nebuus dizhi slikts. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:48 |