![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Rakstu atskaiti par Chobitiem savai maajas lapai, un tamdeelj ideja pielikt klaat domas ko par sho animi domaa latvijas anime cieniitaaji.
Ljoti gribeetu dzirdeet juusu domas. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Chobits man riktīgi patika. Nostījos pāris dienās tās sērijas un man šausmīgi iepatikās. Visa tā noslēpumainība, kas ir šī savādā persakone Chii. Tas čalis- Hideki- baa, kāda rēka man par viņu bija. Kā īsts puisis no laukiem.
![]() Patika tā skolotāja un Jumi. Baigi divi jaukie tēli. Godīgi sakot- beigās biju krietni vīlusies. Cerēju, ka tas viss vilksies garāk un būs lielāks noslēpums, kā tas izrādījās. Patika pretpēdējās sērijas beigas, kad Chii jautāja Hideki, vai viņš ir viņas īstais, bet tad, kad Chii pārmiesojās Freija, tas likās krietni...truli, kaut kā. ![]() Kopējais iespaidds- interesanti! ![]() Ā, un Chii patiesi ir smukulīte! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:57 |