![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mja, tātad. Kāds šeit (izņemot mani) arī šito skatās? Iesāku skatīties, likās nedaudz pajocīga tā anime, bet pēc pāris dienām atklāju, ka mani visu laiku ziņkārība māc par to, kas varētu būt tālāk un mjā...
Pati anime samērā "svaiga" vēl, nākamnedēļ iznāk pēdējā (26.) sērija. :3 Anyway, tiem kas skatās - kas patīk/nepatīk? Tiem kas neskatās, 'eku torenti. |
![]() ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Es gan tikai, ar iepriekšējās postotājās laipnu gādību, sāku iepazīties ar šo animi. Man patīk, vismaz pagaidām. Sižets ir tīri neko, vismaz pašā sākumā, jo esmu tikusi tikai līdz kādai 5 sērijai. Mūzika patiesi ir laba. Paši tēli ir izveidoti interesanti. Nu, ir jau diezgna patīkami skatīties.
![]() Esmu nu jau tikusi līdz 13 sērijai, sanāk puse. Man nu ļoti patīk! Iesaku visiem! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 21:48 |