![]() |
![]() |
Psycholog |
![]() ![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
![]() Kas ir par īsu/resnu/garu/tievu ? ![]() (Nu pāris lietas vispar jau pats pamanīju, bet nu laikam vajadzīgs arī jūsu viedoklis.) ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
sieviete - slieka!
![]() nē nē.. tur kaut kas nav īsti kārtībā. Domāju ka pats autors pats zina kas. -------------------- |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Feb 11 2006, 21:19) Nu...tagad, kad esmu izspiedis kritiku no malu malaam, zinu, kas tur ir nepareizi ![]() QUOTE(Jackal) rokai ar nav ne vainas Kāds mans paziņa teica, ka roka esot pārāk īsa ![]() Ar to muguru ir tā, ka es centos kautko tu takā uztaisīt, lai tā būtu nedaudz iegriezta uz sānu (vai kā lai to pasaka pareizāk), bet nu nesanāca parreizais efekts... Augshstilbs par resnu... Ar seju viss ir kārtībā, man reizēm patīk apaljas sejas ![]() Nu kopumā pateicos visiem par kritiku ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:48 |