![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
es te taa pamekleeju mazliet ko skoleeni dara, ar ko nodarbojas visaados "beernu un jaunieshu centros", un atklaaju kaudzi ar vietaam kur tie ziimee... tieshi tas ko jums te visiem bija vajadziigs - milzums daudz skoleenu kas visu briivo laiku ziimee kko (paarsvaraa, visaadas bezjeedziibas). tad es nejaushi uzduros uz shaada briinuma: http://www.tjn.lv/images/pulcini/animacija...dija/index.html ... taa, varbuut tajaa pulcinjaa grib atnaakt bars ar otakieshiem un to paarveidot par latvijas anime studiju? kaut vai taapeec ka atshkjiriibaa no mums visiem, vinji speej reaali kaut ko arii izdariit, nevis tikai bljaut par to ka truukst ziimeetaaju.
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Es ceru, ka tas bija sarkasms. Tas tachu bija sarkasms? Tu taas iisfilminjas paskatiijies? Piedod, bet kas par animi sanaaks ar 4 fps?
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Comon Sigfa, nolaidies beidzot no mākoņiem. Tu domā, ka Jūs visi ņemsiet un uzreiz uzzīmēsiet 25min garu kvalitatīvu anime sēriju? Nemūžam! Labākajā gadījumā varētu uztaisīt līdzīgi Tooi Sekai, bet tas jau būs sasniegums.
Īstenībā, cik ilgi jūs jau te visi ņemās? Visi tikai lielie kūdītāji, bet tas arī viss, izskatās, ir tikai tukša mutes plātīšana. Piedodiet, bet tā ir. lastguru ieteiktais variants tiešām nav slikts, vismaz viņi kautko dara un ir redzams, sākumam, tīri labs rezultāts -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:09 |