![]() |
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Tie ir mani nesenie zīmējumi .. pirmkārt jāsaka - esmu iesācēja, tāpēc lūgums nevērtēt pārāk bargi ..
![]() un piedodiet par "īpaši izcilo" kvaliāti This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:44 |
![]() ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
nu ko lai saka cmuk jau ir tikai baigi nelabs ir tas kuukums labaa gurna pusee.. to vajadzeetu biki pieliidzinaat un labaa roka arii nedaudz uz iekshpusi ieliekta... paareejais ir ok.
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
QUOTE(dark_angel @ Feb 20 2006, 20:23) nu ko lai saka cmuk jau ir tikai baigi nelabs ir tas kuukums labaa gurna pusee.. to vajadzeetu biki pieliidzinaat un labaa roka arii nedaudz uz iekshpusi ieliekta... paareejais ir ok. hmm jā, es pat nemanīju, paldies par aizrādījumu. Vēl man šķiet, ka varbūt tie mati bišku par cakainu un tādi nu nezinu,nereāli izskatās,bet pagaidām man nav nākusi atausma par to,kā to varētu novērst. This post has been edited by Dead Star: Apr 14 2007, 20:42 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:04 |