![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Guest |
![]()
|
Unregistered ![]() |
grupa pilnigi dazadu cilveku, naves bridi, tiek neizprotama veida sintezeti/ teleporteti uz kadu izoletu realitati. celonis tam ir kadas nezinamas izcelsmes melns lodveida objekts.
![]() |
![]() ![]() |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
Piekriitu Sigfa, ka beigas ir galiigi nejeedziigas, kautgan ja padomaa, kaadas gan shai anime citaadaakas beigas vareeja buut? Noslakteetu ar peedeejo "galveno varoni"? tas ir vieniigais nobeigums,ko es varejeu iedomaaties, savukarat shis ir optimistiskais nobeigums, nju ja taa to var saukt.
Viena no manamamiiljaakajaam asinjainajaam anime, murr, jo vairaak asinju jo labaak, shitajaa anime vinju ir daudz, hehe, lai arii sizhets un idejiskaa ietilpiiba bikinjaas pieklibo, bet tomeer, nevar teikt, ka tas ir vienkaarshi truls galas gabals. Diezgan saistosha personaazhu savsratpeejo attieciibu izveide kaa arii personaazha ieksheejaa izaugsme, taakaa tik traki naf. Katraa zinjaaman man miilja anime( animes, tsk, manc nedala shamo sezonaas,man liekaas naf vaadziibas sevishkjas). Es shai punktu zinjaa iedaliitu 7,5/10 ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
QUOTE(Church @ Feb 23 2006, 00:31) QUOTE(harpy @ Feb 22 2006, 21:30) imho shovam i jaadod 7.5/10 tikai ja tiek lasiita manga. standalone anime daudz zemaak veerteejama. nju manc tik dalju no mangas palasiija(man liekas, neatceros...*pagasa pauriiti*..varbuut taa bija kaada cita a asinjainiem skatiem siastiitamanga...*pakasa pauriiti akal*... manam vienk patiik asinjaini gabali shad tad... -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:43 |