tha best anime soundtrack? |
tha best anime soundtrack? |
Haji |
Sep 7 2005, 14:56
|
Unregistered |
ievadam neliels stāstiņš:
kad es pirmo reizi skatījos Angel Sanctuary ova (kauns atzīties, bet tas notika diezgan nesen...), man likās, ka varētu būt labs soundtrack, bet kad es pirms kāda laika dabūju to pilnībā noklausīties, nosecināju, ka tas nav labs... tas ir ljoooooooooti labs!!! (*lēkā apkārt un sit plaukstiņas*). tad nu jautājums tāds: kādus vēl ausīm īpaši tīkamus anime soundtrack-us jūs iesakat paklausīties? |
bladez |
Feb 28 2006, 11:29
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville |
Man ar ļoti patīk FMA - Rewrite. Kā arī Ready, Steady, Go (FMA). Tās man tik ļoti patīk, ka es viņas iecepu diskā un visu dienu klausos (arī tagad ).
|
Ayumi |
Mar 3 2006, 00:26
|
Kyuuketsuki Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 |
QUOTE(bladez @ Feb 28 2006, 12:29) Man ar ļoti patīk FMA - Rewrite. Kā arī Ready, Steady, Go (FMA). Tās man tik ļoti patīk, ka es viņas iecepu diskā un visu dienu klausos (arī tagad ). tās ar man patīk, tik Rewrite vis izteiktāk. Tiko atklāju tādu lietu kā FLCL soundtracks. viens no baudāmākajiem kādu man nācies dzidēt. Itīpaši dziesma Ride on shoting star. Luv. iesaku. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:29 |