![]() |
![]() |
Psycholog |
![]() ![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
![]() Kas ir par īsu/resnu/garu/tievu ? ![]() (Nu pāris lietas vispar jau pats pamanīju, bet nu laikam vajadzīgs arī jūsu viedoklis.) ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
![]() ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
QUOTE padoms visiem jaunajiem zīmētājiem - kad zīmējiet, velciet līnijas viegli un turiet pareizi zīmuli. Vairums no mums (kā redzu) to varētu arī nezināt. Pati to atklāju tik vakar. Visu laiku līdz šim esmu zīmējusi ar biezām stiprām līnijām. Psycholog, turpini zīmēt (kāds atbalsts XD ) Es zīmējumu sāku ar gandrīz neredzamu skici, tādas var veidot ļoti ātri (3-6 min), un pēc tam vaidojas īstais darbs pie detaļām.... Piemēram šāda ir ātrā skice ![]() Kā pareizi zīmulis jātur arī ir ļoti svarīgi, es nezinu kā ir oficiāli "pareizi", bet es turu starp īkšķi un rādītāj pirkstu un atbalstu ar vidējo pirkstu tā lai zīmuļa otrs gals rāda man pāri labjam plecam, nevis uz priekšu kā esmu redzējis... ![]() [Lūdzu nekomentējiet šo skici, jo tāpat tas ir tikai piemērs manam teiktajam] -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:48 |