![]() |
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Tie ir mani nesenie zīmējumi .. pirmkārt jāsaka - esmu iesācēja, tāpēc lūgums nevērtēt pārāk bargi ..
![]() un piedodiet par "īpaši izcilo" kvaliāti This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:44 |
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Oho, pēdējais ir labs!
Dead Star meets the dodge tool? XD Ēnas nav īsti tā kā vajag. Ok, ēnu gandrīz vai nemaz nav - ir tikai atspīdumi. BET. Tajā pašā laikā tomēr izskatās samērā labi. Ļoti patīk acis. Trūkst tikai uzacis... Bet tas laikam tāpēc, ka mati pa virsu, ne? o.o Atceros, kādu laiciņu atpakaļ vienā lapā lasīju par anime acīm. Ir slikti, ja acis pārklāj mati, jo acis ir viena no zīmējuma svarīgākajām daļām, un tai gribot negribot skatītāja acis pievēršās pirmās. Tomēr, tev sanācis visai veiksmīgi. :3 Katrā ziņā, man liekās, ka tev sanāk visai labi. Ļoti patīk tas, ka tavos krāsotajos zīmējumos ir maigas, gaišas un ne-košas krāsas. :3 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:09 |