![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Shodien domaaju par draudziibu... taa sanaaca... deelj viena cilveeka... bet ne par to ir staasts...
but anyway, jautaajums ir taads, cik daudz tevi un tavu dziivi ir ietekmeejis kaads cilveeks kuru paziisti? vai izsviitrojot kaada ietekmi, tev daudz paliktu no tavas dziives? un nejau domaats laiks kuru ar to cilveeku pavadi, bet piemeeram, shaadi te: aigarius mani iepaziistinaaja ar vienu cilveeku, kas man deva iespeeju pareizajaa laikaa iemaaciities un izmeegjinaat praksee computer networking stuff, lai ar shaadiem skilliem man buutu iespeeja dabuut darbu tur, kur es tagad straadaaju... un taa taalaak... man sanaak ka visa mana dziive liidz peedeejam siikumam peedeejo 4 gadu laikaa pazustu, ja vinja ietekmi tagad kaads panjemtu un izsviitrotu ![]() Discuss. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Ladykiller |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 11-April 04 From: Majas, milas majas ![]() |
QUOTE tas aizpluudiis daudzos gadiijumos uz intiimaam lietaam dziivee, kas diezvai parasti tiek celts publiskai apskatei. Saubos, ka ta bus. Visi te esosie kults biedri apzinas robezu starp to, ko var teikt un ko ne, jo zin, ka runa ir ari par drauga privatibu. Tapat te visi rakstis pec principa "savejais sapratis". So topicu var vairak vai mazak izmantot, lai nevis varbut diskutetu par so temu, bet izmantot iespeju un pateikties kadam savam draugam, kas ir mainijis vinju dzivi, jo ieprieks nav atradis isto bridi, lai to pateiktu, vai vinjs ir otaku vai ari nav. Jo secinajumus par so temu, cilveks izveidos pats izlasot rakstito. Es ka esmu ieplanojis sev galveno celu dzive ta ari tam sekoju, cilveki ko es pa celam satieku man vairak iemaca jaunas lietas un palidz atrak tikt uz prieksu neka to izmaina, tapec paldies tiem. -------------------- You know what I like in a girl ? Me !.
She was as hot as the sun, but she just wasnt that bright. You do the kind of stuff that Prince would only sing about. Ja bernam jau agra vecuma velaties iemacit, ka pipet nevajag un negribat but sliktais vecaks sakiet:"Ja pipesi cigareti bernin, tetis nomirs..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:39 |