![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Shodien domaaju par draudziibu... taa sanaaca... deelj viena cilveeka... bet ne par to ir staasts...
but anyway, jautaajums ir taads, cik daudz tevi un tavu dziivi ir ietekmeejis kaads cilveeks kuru paziisti? vai izsviitrojot kaada ietekmi, tev daudz paliktu no tavas dziives? un nejau domaats laiks kuru ar to cilveeku pavadi, bet piemeeram, shaadi te: aigarius mani iepaziistinaaja ar vienu cilveeku, kas man deva iespeeju pareizajaa laikaa iemaaciities un izmeegjinaat praksee computer networking stuff, lai ar shaadiem skilliem man buutu iespeeja dabuut darbu tur, kur es tagad straadaaju... un taa taalaak... man sanaak ka visa mana dziive liidz peedeejam siikumam peedeejo 4 gadu laikaa pazustu, ja vinja ietekmi tagad kaads panjemtu un izsviitrotu ![]() Discuss. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(lastguru @ Mar 24 2006, 06:38) man sanaak ka visa mana dziive liidz peedeejam siikumam peedeejo 4 gadu laikaa pazustu, ja vinja ietekmi tagad kaads panjemtu un izsviitrotu ![]() Discuss. ir cilvēki kuriem ir paveicies but īstajā vieta un īstajā laika lai dzīve iegrieztos pavisam jaunas sliedes. to varētu saukt par veiksmi. jo ja aigarius nebut iepazīstinājis ar šo cilvēku tava dzīve but savādāka. un iespējams tu neveidotu šādu topiku ir jau protams labi ļauties fantāzijai un domāt par to kas būtu ja but, bet diemžēl mums nav lemts uzzināt ka mainītos mūsu dzīve tajā gadījumā ja es šorīt but iztapis no gultas ar labo nevis kreiso kāju, jo pat mazākais sīkums var mainīt tavu dzīvi līdz nepazīšanai. var nodarboties ar Fan fiction par savu dzīvi ar ideju " ka būtu ja but" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:24 |