![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Shodien domaaju par draudziibu... taa sanaaca... deelj viena cilveeka... bet ne par to ir staasts...
but anyway, jautaajums ir taads, cik daudz tevi un tavu dziivi ir ietekmeejis kaads cilveeks kuru paziisti? vai izsviitrojot kaada ietekmi, tev daudz paliktu no tavas dziives? un nejau domaats laiks kuru ar to cilveeku pavadi, bet piemeeram, shaadi te: aigarius mani iepaziistinaaja ar vienu cilveeku, kas man deva iespeeju pareizajaa laikaa iemaaciities un izmeegjinaat praksee computer networking stuff, lai ar shaadiem skilliem man buutu iespeeja dabuut darbu tur, kur es tagad straadaaju... un taa taalaak... man sanaak ka visa mana dziive liidz peedeejam siikumam peedeejo 4 gadu laikaa pazustu, ja vinja ietekmi tagad kaads panjemtu un izsviitrotu ![]() Discuss. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Kāda cilvēka iespaidu uz savu dzīvi, profesionālo vai garīgo izaugsmi vai vienkārši nepieciešamību pēc viņa, tā pa īstam spējam novērtēt vien pēc konkrētās personas pazušanas no mūsu dzīves (nāve, šķiršanās, dzīvesvietas maiņa utt.).
Neliels triviāls piemērs iz manas dzīves, kas ilustrē augstāk minēto. Man ir ļoti nepakļāvīgi, grūti ieveidojami mati, kas lai gan milzīgas problēmas nerada, taču nelielu diskomfortu tomēr sagādā. Daudzus frizierus jau biju nomocījis (rezultāts tik un tā neapmierināja) līdz pirms vairākiem gadiem vienu uzgāju un pie viņas arī pieturējos līdz neilgam laikam, jo apbrīnojamā kārtā viņa spēja tikt galā ar maniem matiem. Taču, pirms kāda mēneša viņa nevienam savam klientam neko nesakot aizšāva uz Angliju un atvēra tur savu salonu. Jutos un joprojām jūtos nedaudz pamatu zem kājām zaudējis, jo man nav ne jausmas kā un kur pēc 5-6 gadu konstantas vienas frizieres apmeklēšanas man doties frizēt savus matus (saglabājot tik pat zemu cenu un augstu kavlitāti kādu nodrošināja līdzšinējā). It kā sīkums taču situācija diezgan patiesi ilustrē to ikdienas stāvokli, kad mēs kaut ko uztveram un pieņemam kā pašu par sevi saprotamu, un uzskatām, ka situācija nemainīsies, taču tad nāk spējas pārmaiņas kurām neesam bijuši gatavi (varbūt mana vaina, ka nebiju laikus nodrošinājies ar alternatīvām?). Pieļauju ka līdzīga situācija var būt gan ar vecākiem, gan ar dzīvesbiedru, gan ar kādu "pareizā ceļa rādītāju" kāds ir lastguru gadījumā. Visu šo cilēku pozitīvo bet dažos gadījumos arī negatīvo iespaidu uz mūsu dzīvi pilnībā spe'jam apjēgt vien peč šo cilvēku zaudēšanas. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:41 |