![]() |
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Tie ir mani nesenie zīmējumi .. pirmkārt jāsaka - esmu iesācēja, tāpēc lūgums nevērtēt pārāk bargi ..
![]() un piedodiet par "īpaši izcilo" kvaliāti This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:44 |
![]() ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Paldies,ka ielūkojāties un pavērtējāt, jo ir jau tā,ka parasti uzzīmējot pati neredzu kļūdas,jo šķiet,ka viss ir puslīdz normāl;i,bet tad ,kad tiek norādīts uz kļūdām , tad beidzot ir aausma,ka lūk te tiešām ir kļūda .. ^^
Sushi. Paldies pirmkārt par atzinīgiem vārdiem ![]() ![]() Tigra2. Arī paldies. Plaukstu es tiešām ilgi izmocīju un man jau šķita,ka varbūtās ir pa mazu... Nu noskaidrojies ir vismaz kaut kas - plaukstas vēl jātrenējas zīmēt ... ReD_FoXy. Paldies,ka pamanīji kaut ko tādu,jo man pirms tam šķita ,ka ir normāli,bet tagad ,ja paskatās kakla līnija nu nepavisam nav tā kā vajadzētu, pārāk stūraina laikam jau ... ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:43 |