![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Westy |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Lasot dazus postus, rodas iespaids, ka vairums (arii es) pirmo reizi skatiijushies anime's pa vaacu kanaalu RTL2. Tad kaa nu tur iisti ir ...
![]() ![]() Un kaadas anime pashlaik tur raada ? ![]() |
![]() ![]() |
Takashy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
eh,man jau liekas Vaacu dubi tiiri labi... ok,jap. ar eng. sub jau ir vislabaaki,bet vaacu dubi man naak otrajaa vietaa...
um,par to DBGT... neatceros iisti kad es to lasiiju,bet atceros ka es lasiiju vienu reizi kautkur ka RTL2 esot "pazaudeejushi" licensi lai raadiitu DBGT un vienu citu reizi man liekas tajaa pashaa lapaa(www.dragonballz.de) lasiiju ka DBGT tikshot raadiits pa RTL2 tikai ka visas tas vietas kuras saistiitas ar runaam par XXX buushot izgriestais vai kautkas taads(nez itkaa itaalju versija,vai citu val. versija,nez.)... kura no shiim versijaam tad tagad buus?RTL2 tad raadiis DBGT,vai ne? PS:Par teemu,um man jau liekas RTL2 tiiri labs kanaals(ja padomaaju par to ka RTL2 deelj man paaris gadus atpakalj Anime iepatikaas)... pa Pro7 jau laikam nekad nav raadiiti anime,ne? Par latvieshu anime dubiem nemaz negribas domaat... eh,tie jau tikai taa pa virsu uzrunaa tos dubus... anglji tad jau vismaz taa sinhroni to izdara... -------------------- Life is like a Dream~
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 18:34 |