![]() |
![]() |
icewirm |
![]()
|
![]() summoner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 400 Joined: 28-March 05 From: the other side of the world ![]() |
This is basically a knowledge sharing topic, so if tou have a pic you want to know where is it from, and don“t wanna be seen out of place for asking in other topics (like me) post it here and ask, and if you know about a pic posted here, please answer so this keeps working and one day it might help you
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Par manu skillu tu smagi kljuudies. Forumaa ir grupa ljauzhu, kuriem ir uuber skilli anime atpaziishanaa, jo vinji ir sasodiiti daudz redzeejushi. Vinji tikai slinki egoisti, negrib atcereeties un negrib izdariit mineejumus. Un negrib lasiit shaadus topikus.
Pagaajusho reizi es tevi nolamaaju par googles nelietoshanu. Tagad man jaasaka, ka tu esi pilniigi akls. Tu esi pilniigi akls! Tur bildee skaidraa anglju valodaa uzrakstiits, kas taa par anime! Un, sasodiits, NAV animes par OS-tan! Jaa, ieraugot stuurii "Animax", arii man ausis sasleejaas, bet taa ir sasodiita parodija... Dziesmas vaardi kaarteejo reizi nodeva, un tadaa - kadrs no Neon Genesis Evangelion iesaakuma dziesminjas: Suudiigs OS-tan fans esi... Tos flashus vismaz ieveerteeji, uz kuriem noraades ir wikipeedijas linkaa, ko devu pagaashreiz? Visi video par OS-tan ir flashi (vai no flashiem ieguuti video), kuros ir sabaaztas visvisaadas bildes. Neviens nav pat centies uzziimeet anime. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:33 |